Hoe wij werken

Hoe wij werken

Algemeen

Diverse kleine reparaties doen we bij u aan de deur. Bij grote reparaties of grote beurten wordt de fiets bij u opgehaald en weer retour gebracht. Evt hebben wij een leenfiets, zodat u niet zonder fiets hoeft te zitten.
Wij hebben ervaring met alle soorten fietsen, ook ATB- of racefietsen, E-bikes

Onderdelen

We hebben een grote hoeveelheid onderdelen, de meest gangbare, op voorraad. Onderdelen die niet voorradig zijn, zijn zeer vlot te leveren. Er is vanuit de bus allerhande te koop, bv: zadels, remkabels, banden (binnen- en buitenband), handgrepen, fietspompjes, bellen, kettingen, pedalen, fietspoetsmiddelen, fietsendragers, kinderzitjes, enz., enz.

Werktijden

Wanneer u problemen heeft met uw fiets, rolstoel, rollator, kruiwagen, skelter, evt driewieler, enz. belt u ons op en wij komen op een afgesproken tijdstip bij u aan de deur.
Wij werken op alle werkdagen (enventueel 's avonds óók mogelijk) en op zaterdag. Meestal maken wij binnen enkele dagen een afspraak met u.

Tarieven

We werken volgens uurtarief en hier bovenop berekenen wij uiteraard de losse onderdelen/accessoires. Dus de prijs is afhankelijk van de tijdsduur van de uit te voeren reparatie!

We rekenen geen voorrijkosten!!